|
triangle@mtriangle.net

Qui Sóm

Qui Sóm

L´empresa EL TRIANGLE neix l´any 2010 al berguedà de mans de quatre joves emprenedors amb la intenció i finalitat d´oferir un servei integral de manteniment, assessorament tècnic i posta en marxa de tot tipus de maquinaria industrial, però especialitzant-nos en maquinaria de control numèric. Sempre ens hem preocupat de donar una atenció i tracte personalitzats i adaptar-nos a les exigències dels nostres clients, amb un ferm compromís  pel que fa a la qualitat dels nostres treballs, i buscant sempre la millor relació qualitat-preu i oferint un servei ràpid i de qualitat.

El nostre equip humà, esta format per persones amb una dilatada experiència de mes de quinze anys, en el servei tècnic, posta en marxa de maquinaria CNC. I amb un ampli coneixement de tot el que envolta la maquinaria i l’automatització industrial.

Des del primer moment hem apostat per incorpora l’ultima tecnologia de primeres marques. El nostre personal esta en continua formació, d’aquesta manera aconseguim estar sempre a la avantguarda de la tecnologia actual.

La combinació d´una llarga experiència i la utilització d´equipament d’última generació, fa que EL TRIANGLE sigui una empresa jove, moderna i dinàmica amb un ferm compromís cap a la màxima qualitat.

Es per tot això que som la seva millor opció.